Het is alweer even geleden dat ik bij Manouk voor de deur stond.
Heel onverwachts kreeg zij een dochter, genaamd Fleur. En omdat het zo onverwachts was, bood ik aan om een paar foto’s te maken. Zodat ze al het nodige geld gewoon kon besteden aan bijvoorbeeld kleding voor de kleine meid.

Newborn

Ik had eigenlijk gehoopt dat Manouk al eerder contact met me op zou nemen, maar wat dat betreft geld de regel: beter laat dan nooit.
Ik kon me voorstellen dat het een hele hectische periode was voor haar. Maar achteraf gezien bleek dat ze niet begrepen had dat ik haar een fotoshoot had aangeboden (ik had het dan ook aan iemand anders door gegeven en niet direct aan haar).
Hierdoor was kleine Fleur al meer dan 10 dagen oud: ze was zelfs al iets ouder dan een maand.
Een Newborn shoot was hier dus niet meer uit  te halen, maar alsnog: het blijft een baby en baby’s blijven leuk om op de foto te zetten.

Gapende Fleur

Gaapjes

Het hele gezin: papa, mama en Fleur stonden klaar zodra ik binnen kwam.
Eerst nog een kop koffie, maar al gauw zijn we begonnen.
Baby’s hebben immers niet het geduld dat wij hebben en daarbij ook geen horloge: wanneer ze moe zijn, zijn ze moe en datzelfde geld voor verdrietige gezichtjes.
Zodra de tranen komen, zijn die niet zo maar te stoppen viagra 10 pilule.
Gelukkig deed Fleur het heel erg goed. Ze is de gehele fotoshoot dicht wakker gebleven en hield alles goed in de gaten. Wel waren er de nodige gaapjes, maar hé, wat wil je op zo’n leeftijd?!

Ik vond het heel leuk dat ik lieve kleine Fleur op de foto mocht zetten en haar ouders op deze manier een blijvende herinnering van hun kindje heb kunnen geven.

Liefs Jahra

P.s. Wil jij je aanmelden om updates te The krijgen van mijn blog? Dat kan! En Iffezheim wel hier: Follow my blog with Bloglovin‘.