Een zonnige dag op Kootwijkerzand…

Wat is er nou mooier dan een fotoshoot op Kootwijkerzand?

Laat ik beginnen met het feit dat ik het fantastisch vind als videograaf aan een fotoshoot mee te werken.
Het is zo heerlijk om je eigen creativiteit de vrije loop te laten en te kunnen experimenteren met je camera.
Niks moet, alles mag. En de enige mening waarvan ik uiteindelijk afhankelijk ben is die van mezelf.
Want dat is waar het bij een fotoshoot voor mij om draait: mezelf kunnen verbeteren, zonder dat ik een opdrachtgever heb. En dat alles ter aanvulling van mijn portfolio!

Zo ook tijdens die ene zonnige dag op Kootwijkerzand. Samen met modellen Heidi en Rowan, MUAH Linda en fotograaf Renske reden we eerst helemaal de verkeerde kant op, om uiteindelijk toch bij de juiste ingang uit te komen.

Kootwijkerzand - Rowan en Heidi, samen sterk

Spullen uitpakken en gaan!

Daar liepen we dan: 5 man sterk, onderweg naar die ene boom op die ene heuvel op het Kootwijkerzand. De zon scheen fel (ietwat minder fijn voor onze mooie modellen), de wind waaide een beetje en het was gewoon een prachtige dag.
Al snel kwamen we er achter dat we niet de enige waren die de grote boom hadden ontdekt. Het was een perfecte plek om onze spullen neer te leggen, maar dat hadden ook andere mensen bedacht.
In dit geval was het een andere fotograaf + (mannelijk) model + MUAH. Iets wat uiteindelijk nog de nodige giechels opriep van onze kant. Want het model aan hun kant ging namelijk bijna 100% uit de kleren om vervolgens gezellig in het zand te poseren.

Ah fijn. Terug naar ons verhaal:

Voorafgaand aan de shoot hadden we besloten dat we graag kleding zouden willen lenen en Meer Dan Schoenen Twello was hier heel behulpzaam bij: we kregen meerdere sets kleding en schoenen mee.
Tijdens de shoot hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt: elke keer een andere set en een andere plek waar we de beelden zouden maken.
Na zo’n 3 uur lang aanwezig te zijn geweest was de finish lijn in zicht.
Maar dan begint het voor mij natuurlijk pas: dan moeten alle beelden tot 1 video gemonteerd worden.

Het resultaat? Die kun je bovenaan de pagina bewonderen! Enjoy!