Lente!

Yes! De lente staat weer voor de deur.
En nou denk je misschien: “Ja, nou… Zo bijzonder is dat niet.”
Maar om eerlijk te zijn: ik ben gek op de Lente.
Het betekent namelijk dat het weer warmer wordt (en ik haat kou). Het betekent dat er weer lammetjes in de weides te zien zullen zijn. Het betekend zomertijd. Het betekent dat de dagen weer langer worden, meer zon. En het betekent ook dat ik binnenkort jarig ben.

Jarig.

Lente feestjeJa zeker, je leest het goed. Binnenkort ben ik jarig. En eigenlijk is
binnenkort nog steeds 1,5 maand hier vandaan, maar voor je het weet is die 1,5 maand voorbij gevlogen.
Want zo gaat het vaak. Tenzij je bijna jarig bent: dan ga je aftellen en ben je opeens toch niet zo heel snel meer jarig. Dan duurt het opeens toch nog een eeuwigheid.

Terug naar de lente.

Ik ben dus gek op dit seizoen. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik geboren ben in de lente (ik heb altijd zo het idee dat veel mensen het seizoen prefereren waarin ze zijn geboren), maar het heeft ook gewoon vooral te maken met het feit dat de zomer weer dichterbij komt.
En dat betekend zo veel meer natuurlijk dan alleen meer zon en warmte.
De zomer staat altijd in het tegen van vakanties, blijheid, bikini’s, strand. Maar het betekent ook (en dan kijk ik even vanuit mijn beroep) mensen die verliefd worden en mensen die gaan trouwen. Dat zorgt er vervolgens voor dat ik mijn werk weer (met liefde) mag uitvoeren.
Laten die dingen nou heel toevallig een paar van mijn favoriete dingen zijn!

Kortom:

Ik heb er zin in! Ik kijk er naar uit.
En ik hoop jullie ook.
Hopelijk mag ik binnenkort weer (zonder jas) overal met mijn camera naar toe rijden (met open dak en zonnebril op) en mag ik ook andere mensen weer blij maken met het resultaat van weer een video.

Liefs Jahra

Oftewel: TOT SNEL! ?

 

 

Wil je meer? Dat kan hier: Follow my blog with Bloglovin